Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Λιμάνι του Πειραιά

first
second
third

Ενοικιασεις Αυτοκινητων στο λιμανι του Πειραια

Το λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται περίπου 12 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κέντρου της Αθήνας και είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Ελλάδας. Ως το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου, όσον αφορά την επιβατική κίνηση, χρησιμεύει ως ένα σημαντικό σημείο διέλευσης από και προς δημοφιλή ελληνικά νησιά, συμπεριλαμβανομένων των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και της Κρήτης, καθώς και πολλά λιμάνια της Πελοποννήσου. Η περιοχή γύρω από το λιμάνι, συγκεκριμένα το Μικρολίμανο, είναι το πιο ελκυστικό μέρος του Πειραιά με μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ. Αξίζει την επίσκεψη αν κάποιος έχει το χρόνο και περιμένει ένα πλοίο. Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων από το Clio Rent a Car.

Το γραφείο ενοικιάσεων Clio Rent a car προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων λιμάνι του Πειραιά με μεγάλη ποικιλία οχημάτων, οικονομικές τιμές και πλήρη πακέτα ενοικίασης, συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων χιλιομέτρων, πλήρη ασφάλιση με απαλλαγή και όλους τους φόρους.

Όταν ταξιδεύετε προς ή από ένα τόσο μεγάλο και πολυσύχναστο λιμάνι εμείς στο Clio Rent A Car είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, παρέχοντας τις εξαιρετικές υπηρεσίες μας στην ενοικίαση κάθε είδους οχήματος που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Για τους πελάτες μας που ταξιδεύουν στον Πειραιά παρέχουμε GPS, χάρτες και οδηγίες. Θα σας εξυπηρετήσουμε προσωπικά στόχο να κάνουμε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορο και εύκολο.

Για τους πελάτες μας που φτάνουν στον Πειραιά από άλλους προορισμούς, θα σας περιμένουμε στην πύλη άφιξης του λιμανιού με μια πινακίδα με το όνομα σας. Θα σας παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο όχημα της επιλογής σας και θα σας καθοδηγήσουμε προσωπικά στον προορισμό σας.

Η Clio Rent a Car στο λιμάνι του Πειραιά καλύπτει επίσης όλους τους πελάτες που επιθυμούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο από όλες τις παράκτιες περιοχές και τις μαρίνες μέσα στις αστικές ή προαστιακές περιοχές της Αθήνας.

Κάντε κράτηση τώρα για το όχημα της επιλογής σας και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές και την αξεπέραστη εξυπηρέτηση των πελατών!