Σχετικά Με Μας

first
second
third

Σχετικα με μας

Η Clio Car Rental έχει υπάρξει μια αξιόπιστη εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων για πάνω από 25 χρόνια, και συνεχίζει να το κάνει με τον αυστηρότερο τρόπο όσο ποτέ. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαμονή σας στην Αθήνα όσο πιο άνετη γίνεται, με την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία για εσάς. Η ύψιστη προτεραιότητα μας είναι οι πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους την Αθήνα, με τον πιο οικονομικό, κομψό, και άνετο τρόπο.

Στην Clio Car Rental, σας παρέχουμε με μια πληθώρα αυτοκινήτων που ταιριάζουν καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Από μικρά αυτοκίνητα πόλης για εκείνους που χρειάζονται μετακινήσεις εντός πόλης και μεγαλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα, μίνι βαν για όσους από εσάς ταξιδεύετε σε μικρές ομάδες, τζιπ για όσους αισθάνονται χωρίς όρια, μέχρι αυτοκίνητα πολυτελείας για αξέχαστα ταξίδια.

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ακριβώς έξω από την πόρτα, μόλις προσγειωθείτε. Ξεχάστε την αναμονή στις γραμμές σε ένα περίπτερο ενοικίασης αυτοκινήτων, περπατώντας για να πάρετε το αυτοκίνητό σας, φροντίζοντας ταυτόχρονα τις αποσκευές σας. Με την Clio Car Rental, το αυτοκίνητό σας περιμένει για σας, και όχι εσείς το αυτοκίνητό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε από την πλευρά σας είναι να μας ενημερώσετε το πότε και πού θα χρειαστείτε το αυτοκίνητο, και εμείς απλά θα είμαστε έτοιμη . Σας προσκαλούμε να επωφεληθείτε από αυτή την υπηρεσία, και ανακαλύψτε πόσο εύκολη, αβίαστη και αξιόπιστη η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να είναι. Τέλος, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε χώρους άλλους από το αεροδρόμιο της Αθήνας, τις προσφέρουμε σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από την Clio Car Rental, μπορείτε να εξερευνήσετε την Αθήνα με τον πιο οικονομικό, άνετο και κομψό τρόπο. Είναι η προσωπική μας υπόσχεσή προς εσάς, για πάνω από 20 χρόνια.